Skip to content

Empreses en crisis

Especialista a assessorar empreses en crisis

La nostra gestoria és especialista a assessorar empreses en crisis, utilitzant una gran quantitat de mitjans d’anàlisis i intervenció per a intentar salvar a l’empresa o el patrimoni societari.

Noticias

Quan una societat es troba en aquesta situació, el més important és disposar d’un servei amb un equip molt competent i amb gran experiència atès que el treball a realitzar requereix una gran dedicació en equip de les diferents àrees de l’empresa o patrimoni societari que estan en perill.

Basant-nos en la nostra experiència, creiem que la intervenció immediata és absolutament necessària quan es produeixen les crisis, ja que una gestió ràpida i eficaç realitzada a temps és la clau per a la consecució de l’èxit en la seva solució.

Per tot això, oferim:

  • Refloting empresarial
  • Departament Laboral especialitzat en crisi
  • Departament Jurídic amb àmplia experiència en expedients concursals, dissolucions i liquidació d’empreses.
  • Departament fiscal
  • Departament financer amb gran experiència aportant solucions financeres complexes produïdes per la crisi empresarial.

En situacions difícils és important comptar amb una gestoria que sumi anys d’experiència en l’assessorament a empreses en crisis: la nostra gestoria a Sabadell If Assessors compta amb equip de professionals formats per a estudiar la situació de la seva empresa i guiar-li cap a la solució més positiva per a la seva societat.

A l’hora de conquistar nous mercats és crucial comptar amb un assessorament fiable, en aquest aspecte l’equip de If Assessors és garantia d’èxit.

Vols començar a gestionar amb tranquil·litat el teu negoci?

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem de forma personalitzada!