Presentació

If Assesors

Som un grup de professionals dedicats completament al món de les empreses.

La nostra vocació ens ha portat en l’actualitat a ser una assessoria molt reconeguda a la nostra zona d’influència. Aquesta trajectòria ens permet oferir serveis de consultoria, assessorament i gestió en totes les àrees claus de l’empresa.

La nostra àmplia experiència en el sector i el gran número de clients en tots els segments empresarials (construcció, químic, metal·lúrgic serveis, etc.), ens permet dir que no hi ha millor formació que la que rebem de la mateixa experiència dels nostres clients. Això, portat per un equip humà molt preparat i amb gran dosi de il·lusió i realisme ens permet oferir als nostres clients un servei molt personalitzat, que fa de la nostra cartera de clients, una de les més estables del sector.

Nosaltres no entenem l’assessorament com a mers gestors de la informació, creiem en l’assessorament actiu, a poder crear amb vostès un vincle de confiança que generi a la seva empresa una sensació de seguretat a l’hora d’abordar qualsevol àrea empresarial. Per això, com a gerent de IF ASSESSORS, em permeto dir-li que no dubti en posar-nos a prova, i per això li convido a posar-se en contacte amb nosaltres i així podrà experimentar que estem a l’altura de les seves necessitats, siguin les que siguin.