Skip to content

6 milions d´euros a la internacionalització de les Pimes espanyoles.

ICEX Espanya Exportació i Inversions destinarà 6 milions d´euros en 2019 – 2020 per donar suport a la internacionalització de les pimes espanyoles que vulguin internacionalitzar el seu negoci o consolidar la seva presència a l´exterior, a través del programa ICEX Next. La nova convocatòria, publicada al Butlletí Oficial de l´Estat (BOE), obre fins el 15 de desembre un dels set períodes d´inscripció previstos per a tota la vigència de el programa.

La nova convocatòria augmenta fins a 15.000 euros l´ajuda que rebran les empreses a través d´ICEX Next durant els 18 mesos que dura el programa, i que podrà destinar a despeses relacionades amb la seva internacionalització.

ICEX Next ofereix a més assessorament personalitzat d´experts amb la finalitat que les empreses s´internacionalitzin seu negoci, augmentin la seva facturació a l´exterior, diversifiquin el seu risc empresarial i millorin la seva competitivitat global.

El nombre d´hores d´assessorament augmenta en aquesta convocatòria fins a les 50 i està dirigit a facilitar a l´empresa el desenvolupament de la seva estratègia internacional, el seu pla de màrqueting digital, la transformació digital de l´empresa o l´assessorament en licitacions, entre altres temes.

Podran participar en el programa ICEX Next les Pimes espanyoles que volen iniciar o consolidar la seva presència en mercats exteriors, que comptin amb productes o serveis propis i que arribin a un mínim de facturació de 100.000 euros a l´any. Un requisit que no s´exigeix a les startups.

Assessorament davant el Brexit

En la nova convocatòria d´ICEX Next s´ha dissenyat un bloc específic d´assessorament per a empreses afectades pel Brexit, per fer seguiment dels aspectes de la seva presència al Regne Unit que es podran veure afectats pel canvi en les condicions de mercat. També comptaran amb assessorament per a dissenyar una nova estratègia internacional.

Així mateix, podran tornar a participar en ICEX Next empreses que ja hagin estat beneficiàries de el programa sempre que la seva presència al Regne Unit sigui superior a 300.000 euros de facturació o suposi el 30% de la seva exportació total.

¿Quieres empezar a gestionar con tranquilidad tu negocio?

¡Ponte en contacto con nosotros y te asesoraremos de forma personalizada!