Skip to content

3 tips perquè la teva empresa pugui sobreviure a la COVID-19

La pandèmia de covid-19, porta a les nostres vides més d’un any. Això ha provocat que parlem d’ella i de les seves conseqüències gairebé amb familiaritat. T’hauràs preguntat sovint, podrà la meva empresa sobreviure a la COVID-19? L’aparició del coronavirus ha tingut un fortíssim impacte en l’economia. No parlem únicament de l’economia en l’àmbit local i en les petites empreses. Estem parlant d’una cosa tan important com l’economia a escala mundial.

El nostre objectiu en aquest post és ajudar-te a tu, a l’empresari, a salvar la teva empresa. Cal, perquè la teva empresa superi amb èxit la pandèmia de covid-19, enfortir el teu negoci per resultar guanyador en aquesta batalla contra el virus. És molt important adaptar-se als nous temps. Cal canviar per, d’aquesta manera, aconseguir que la teva empresa sobrevisqui a la COVID-19. La teva empresa haurà d’aprendre a ser innovadora, perquè 2021 serà, com ja va ser 2020, un any únic.

Disposa d’un finançament i un pressupost correctes

  • Com a empresari, saps perfectament que el pressupost de la teva empresa ha de contemplar tots els departaments de la teva empresa. El teu pressupost ha de tenir en compte, de manera totalment realista, quins imports destinar a màrqueting i comunicació, a salaris d’empleats, a adquisició d’actius … Disposar d’un pressupost realista ajudarà moltíssim a què la teva empresa pugui seguir funcionant sense problemes. És important que la teva empresa compti amb un bon professional a càrrec del pressupost de la teva empresa.
  • Tant si la teva empresa té menys de 10 treballadors com si té més de 50, saps de la importància del pressupost anual. El pressupost ha de ser el full de ruta de la teva empresa. Si disposes d’un pressupost realista, la salut financera de la teva empresa correrà menys riscos.

Sigues una presència constant per als teus clients

  • La teva empresa treballa, segurament, de dilluns a divendres. Potser, ofereix els seus serveis també en dissabte. Però recorda: el diumenge també cal fer accions de màrqueting. També en dies festius. El client, o potencial client, és més actiu el dia que no treballa.
  • Si la teva empresa està notant els efectes negatius de la COVID-19, no retiris tots els diners que destines a màrqueting. Redueix el pressupost destinat a màrqueting de manera provisional. No oblidis que, en un moment en què el client ha reduït la seva mobilitat física, se sent connectat al teu negoci a través de la teva pàgina web o de les teves xarxes socials.
  • No et preocupis si tota acció de màrqueting no es tradueix en una venda immediata. No oblidis que l’important és fer que la teva empresa arribi a ser coneguda. Pensa que és crucial que els hipotètics clients es familiaritzin amb la teva empresa, amb els serveis que ofereixes, amb la teva filosofia. A més o menys tard, passaran de potencial client, a client real.
  • Som conscients que, com a empresari, tindràs impaciència en aconseguir nous clients i, així, augmentar els teus ingressos. Però no oblidis als teus clients actuals. Els teus clients fidels són els millors ambaixadors de la teva marca.

Adapta’t a qualsevol situació!

  • Per aconseguir que la teva empresa sobrevisqui a la crisi de la COVID-19, has de ser flexible. Hem de tenir clar que la pandèmia ens ha portat restriccions que actualment estan en vigor, però que seran habituals durant força temps.
  • Les necessitats de mercat han canviat. Els hàbits de compra dels clients han canviat dràsticament. És bàsic que la teva empresa potenciï la seva presència virtual per apropar-se als clients, als ja fidelitzats i als nous.

Esperem que aquest post destinat a guiar-te perquè la teva empresa pugui sobreviure a la crisi de covid-19 t’hagi ajudat. De tota manera, no oblidis que els nostres assessors estan a la teva disposició per a qualsevol dubte que et pugui sorgir. Aquesta pandèmia ens ha canviat la vida, però l’aconseguirem vèncer!

¿Quieres empezar a gestionar con tranquilidad tu negocio?

¡Ponte en contacto con nosotros y te asesoraremos de forma personalizada!